Categorieën
未分類

Shinshu-vuurwerk

Oprichting:1916
President: Nobuo Fujiwara

 De eerste Fujiwara Akira had een souvenirwinkel in Zenkoji Monzenmachi, en tegelijkertijd werd hij gecontracteerd om vuurwerk en vuurwerk te maken in de omgeving van Ammori, en was hij ook actief als brandweerman. Later richtte hij, om zich te concentreren op het vuurwerk, Shinshu vuurwerk op.
 Nobuo, de derde generatie en huidige eigenaar van het bedrijf, kreeg na zijn toetreding tot het bedrijf te maken met een fabrieksongeluk. In 1989 nam Nobuo het bedrijf over als president, onder het motto “Rekruteren en koesteren van jonge mensen die van vuurwerk houden”. Het managementbeleid van Shinshu Pyrotechnics is “om vuurwerk te maken dat mensen bevalt en ontroert”. Nobuo zegt: “Je kunt geen goed vuurwerk maken als je niet iets goeds ziet” en moedigt zijn medewerkers aan om naar foto’s, films, musicals, schilderijen en concurrerend vuurwerk te kijken. Het is omdat ideeën vaak van hen komen. Het bedrijf was nu een verzameling van jonge werknemers, de ideale organisatie die Nobuo voor ogen had. Shinshu Pyrotechnics heeft drie belangrijke vuurwerk (Nagano Ebisu, Nagaragawa, en PL vuurwerk), die worden geschoten op 60 plaatsen per jaar als een pyrotechnist.
 Masaru Tanaka, die momenteel de leiding heeft over de computerontsteking en de programmaconfiguratie, is de drijvende kracht achter de Shinshu pyrotechniek op een nieuw podium. Hij was sterk op digitale apparaten en bracht een nieuwe vuurwerkwisseling teweeg. Met deze jonge pyrotechnici kunnen we ons in de toekomst interessanter en spannender vuurwerk voorstellen.

Alle japanse vuurwerkwedstrijd omagari hanabi
https://www.oomagari-hanabi.com/
Yatsushiro alle japanse vuurwerk wedstrijdon
http://www.kinasse-yatsushiro.jp/hanabi/
Alle japanse nieuwe vuurwerkwedstrijd
https://suwako-hanabi.com/shinsaku/
Nagano ebisukou-vuurwerk
http://www.nagano-cci.or.jp/ebisukou/
Nagaragawa alle japanse vuurwerk
Chikumagawa-vuurwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *